(Poistunut julkaisusta)

Autoasentaja Hankoon
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme asiakkaallamme AUTOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet tekemään vianhakua ja järjestelmien päivittämistä autojen sähköisiin järjestelmiin, sekä erilaisten laitteiden ja varusteiden asentamista autoihin.  Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta autoasentajan tehtävistä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Työntekijänä olet pitkäjänteinen, itsenäinen ja sinulla on loogisen ajattelun kyvyt.

Odotamme sinulta jo jonkin verran alan työkokemusta. Hyvä asennuskokemus on tärkeä työssä menestymisen kannalta. Omaat erinomaisen asenteen työtä kohtaan ja olet kiinnostunut autoista. Olet myös huolellinen, tarkka ja luotettava tekijä.

Tarjoamme ammattitaitoasi vastaavan työn mukavassa tiimissä. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä on vakinaistumisen mahdollisuus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä!

toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!