(Poistunut julkaisusta)

Auto- ja teollisuusmaalien tuotepäällikkö
HL Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Etsimme nyt Malmin pääkonttoriimme auto- ja teollisuusmaalien tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävän kuvaus

Tuotepäällikkönä luet edellytyksiä alan johtavien auto- ja teollisuusmaalien (Standox, Cromax, Spies Hecker, Percotop) myynnin kasvulle. Vastaat maalituotteiden tuotevalikoiman hallinnasta ja aktiivisesta kehittämisestä, hinnoittelusta ja tuotteiden lanseerauksesta. Toimit työssäsi maalituotteiden asiantuntijana sekä asiakkaille että omalle myyntihenkilöstöllemme.  Tehtäviisi kuuluu myös päämiesyhteyksien hoitamista, teknisiä käännöstöitä ja tarjoustoimintaa.

Edellytykset

Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on kokemusta auto- ja teollisuusmaalien kanssa työskentelystä tai tehtävään soveltuva koulutus. Käytännön kokemus automaalaukseen tai teolliseen maalaukseen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tuotepäällikön työssä, jossa työskennellään tiiviisti päämiesten ja asiakkaiden kanssa osana lähes 30 henkilön tiimiä. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. 

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavien maalibrändien parissa. Saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Tarjoamme vakituisen työn perinteikkäässä teknisen tukkukaupan yrityksessä sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa autodivisioonan johtaja Markku Nikkinen sähköpostitse markku.nikkinen@hlgroup.fi. Yritykseen ja edustamiimme tuotemerkkeihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hlgroup.fi.

Hakeminen

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse elisa.hilola@hlgroup.fi 16.11.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.