(Poistunut julkaisusta)

Aurubis Finland Oy Kesähaku 2018 Talouden työtehtäviin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2017

Nähdäänkö kesällä?
Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon, laadun sekä hallinnon tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme.

Talousosasto

Toimit osana taloustiimiä ja tehtäväsi keskittyvät reskontran hoitamiseen, raportointiin ja laskentaan. Pääset myös tutustumaan talouden muihin toimintoihin. Toimimme juridisena osakeyhtiönä osana kansainvälistä pörssiyhtiötä.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.

Kesähaku avautuu 19.12.2017 ja sulkeutuu 28.02.2018!

Edellytykset työnsaannille: väh. 2. asteen koulutus, 2. asteen opiskelija, 3. asteen opiskelija, Työturvallisuuskortti, Minulla ei ole työturvallisuuskorttia
Eduksi luettavat asiat: reskontra, Raportointi, Sisäinen laskenta, Ulkoinen laskenta, Oletko aiemmin työskennellyt Aurubis Finland Oy.llä?