(Poistunut julkaisusta)

Aurubis Finland Oy Kesähaku 2018 Myynnin ja Markkinoinnin työtehtäviin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2017

Nähdäänkö kesällä?
Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon, laadun sekä hallinnon tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme.

Myynti ja markkinointi

Myynnissä ja markkinoinnissa olet osa myyntitiimiä ja tutustut toimintaan ensin lähetyksen ja laskutuksen parissa sekä asiakaspalvelussa. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja hyvä kielitaito on perusedellytys myynnin tehtävissä.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.

Kesähaku avautuu 19.12.2017 ja sulkeutuu 28.02.2018!

Edellytykset työnsaannille: väh. 2. asteen koulutus, 3. asteen opiskelija, 2. asteen opiskelija, Työturvallisuuskortti, Minulla ei ole työturvallisuuskorttia
Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli, Saksan kieli, Englannin kieli, Oletko työskennellyt aiemmin Aurubis Finland Oy:llä?