(Poistunut julkaisusta)

Aurubis Finland Oy Kesähaku 2018 Kunnossapidon työtehtäviin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2017

Nähdäänkö kesällä?
Aurubis Finland Oy:ssä voit olla rakentamassa sekä omaa että kansainvälisen yhtiön tulevaisuutta. Tuotannon, kunnossapidon, laadun sekä hallinnon tehtävissä vaikutat osaltasi sekä tuotteen että toiminnan laatuun yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Työturvallisuus, ympäristöasiat ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme

Kunnossapitotyö

Kunnossapitotöissä pääset käytännössä kokemaan teollisuuden tuotantolaitteiden korjaavaa ja ennakoivaa kunnossapitoa. Perehdyt poikkeuksellisen suurien koneiden ja laitteiden huoltoon laaja-alaisesti; sähköpuolen ja mekaanisen huollon perustyöstä vaativiin automaatio- ja koneasennuksiin.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksia. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa kuinka pitkällä opiskelusi ovat ja mahdollinen aiempi kokemus työtehtävistä yhtiömme tuotantoyksiköissä tai muissa toiminnoissa.

Kesähaku avautuu 19.12.2017 ja sulkeutuu 28.02.2018!

Edellytykset työnsaannille: Vuorotyövalmius, Työturvallisuuskortti, Tulityökortti, Trukkikortti, Nosturikortti, Minulla ei ole kaikkia vaadittavia kortteja, Väh. 2.asteen koulutus, 2. asteen opiskelija, 3. asteen opiskelija
Eduksi luettavat asiat: Kunnossapito, Sähkö, Automaatio, koneasennus, Mekaaninen, Oletko aiemmin työskennellyt Aurubis Finland Oy.llä?