Aurinkovoimala asennuksen Työnjohtaja.
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

 

Oletko fyysistä työtä pelkäämätön sähköasennusten rautainen ammattilainen, joka etsii uutta työtä? Miltä kuulostaisi työt aurinkovoimaloiden asennusten parissa? Jatka lukemista, meillä on sinulle hommia tarjolla! 

Etsimme asiakkaallemme AURINKOVOIMALA-ASENNUKSEN TYÖNJOHTAJAA. Työssäsi vastaat aurinkovoimalan asennuksesta, varmistat aikataulussa pysymisen sekä vastaat työnlaadusta. Työntekijöitä aurinkovoimalatyömaalla sinun lisäksesi toimii kahdesta kolmeen, ja vastaat osaltasi koko tiimin työskentelystä. Pääset tekemään reissutyötä maanantaista torstaihin, joten vaihtuvat maisemat ovat taatut. Viikonloput sinulla on vapaita. 

Mitä odotamme sinulta? Vaadimme sinulta sähköasentajan tutkinnon, ja sinulla tulee olla hallussa yleiset sähköasennuksiin liittyvät asiat. Löytyyhän sinulta taskustasi myös B-ajokortti sekä työturvallisuus- sähköturvallisuus- ja ensiapukortit. Aurinkovoimaloiden asennuskokemus luetaan eduksesi, mutta mikäli sitä ei vielä löydy, ei hätää; nämä asiat kyllä koulutetaan sinulle. Etsimme fyysistä työtä pelkäämätöntä tyyppiä, joka on tarkka työnlaadusta. Olethan myös joustava, sillä ajoittain reissutöissä saattaa työpäivät venähtää. 

Mitä me tarjoamme sinulle? Tarjolla on vakituinen ja vastuullinen työ vaihtuvissa maisemissa kilpailukykyistä palkkaa unohtamatta: palkka on neuvoteltavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, lähetä hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme kautta. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Mika, p 0504632668.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot