(Poistunut julkaisusta)

Aurinkopaneelien asentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Etsimme asiakkaallemme aurinkopaneelien asentajia reissutyöhön. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomen, mutta tällä hetkellä kohteita on paljon Kuopion, Oulun ja Jyväskylän alueella. Tehtävänäsi on aurinkopaneelien asennus työparin kanssa. Työhösi kuuluu aurinkopaneelin paikoilleen asennus ja tarvittavien sähkötöiden teko kohteista riippuen. Työ on pääasiassa reissutyötä, joten viikkotyötunnit pyritään tekemään täyteen ma-to.

Hakijalta odotamme sähköasentajan koulutusta ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Lisäksi toivomme sinun olevan työhön ripeällä otteella tarttuva työntekijä, joka ei pelkää korkeita paikkoja. Mikäli sinulla ei ole sähköasentajan koulutusta, mutta sinulla pysyy työkalut käsissä ja näkisit itsesi asennustiimissä, jätäthän myös rohkeasti hakemuksen!

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten olethan nopea!