(Poistunut julkaisusta)

Aurinkopaneeliasentajia
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa "avaimet käteen" -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi AURINKOPANEELIASENTAJIA projektiluontoiseen työhön.

Työtehtävät koostuvat lähinnä aurinkopaneeliasennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt.

Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työt suoritetaan asiakaskohteissa, joten välillä työkohteet voivat olla kauempankin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan.

Sähköalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole tehtävässä välttämätön. Toivomme sinulla olevan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ensiapukortti.

Työ on aluksi määräaikainen ja kestää arviolta vuoden loppuun asti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme aurinkopaneeliasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden yksikönjohtaja Jonni Vauhkonen, jonni.vauhkonen@go-on.fi, puh. 044 011 3333.