Aurinkopaneeliasentaja
Solnet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Haemme yhteistyössä asiakkaamme Solnetin kanssa AURINKOPANEELIASENTAJIA kesälle 2021.

Hyvillä joukkueilla on mahtava henki. Solnet-henki tulee ajatuksesta, että voitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän vastuullisuustavoitteensa. Ilmastopäästöjä pitää vähentää dramaattisesti joka puolella maapalloa. Haluamme tehdä aurinkoenergiasta sinulle helppoa ja kannattavaa. Yhdistämällä älykkäitä energiaratkaisuja, yrityksesi voi loistaa tulevina vuosina.
Katso video yrityksestä tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=NMpJm3XtQ-s

Hakijalta toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi on jos sinulla on rakennus,-asennus tai sähköalan koulutus tai työkokemusta tehtävästä. Työturvallisuuskortti oltava valituilla henkilöillä voimassa.

Työtehtäviisi kuuluu aurinkopaneeleiden asennus rakennustyömaalla, tehtävään kuuluu painavien paneeleiden kuljetusta ja nostoa korkeisiinkin paikkoihin. Tarkempi tehtävään perehdytys tapahtuu työmaalla.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työt alkaisivat heinäkuun alussa ja työtä riittää varmasti 6 viikoksi, jonka jälkeen jatko on erittäin mahdollinen muihinkin projekteihin. Työaika viikossa 22,5h-37,5h/vko. Palkkauksessa käytetään Sähköalan TESiä.

Klikkaa tästä itsesi hakuun mukaan www.adecco.fi, mutta haethan paikkaa pian hakuaikaa, on 13.6.2021 asti. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Samuli Mäki- Rajala 040 557 4829 (samuli.maki-rajala@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453520
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vaasa