(Poistunut julkaisusta)

Aurinkopaneeliasentaja, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019
Etsimme asiakkaallemme
AURINKOPANEELIASENTAJIA reissutyöhön.

Asiakasyrityksemme on vuonna 2019 perustettu sähköalan yritys, jonka arvot koostuvat laadukkaiden palveluiden tuottamisesta vankalla alan kokemuksella. Asiakkaamme tuottaa palveluitaan monipuolisesti niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Rautaiseen tiimiin on nyt etsinnässä uusi, itsenäisellä työotteella varustettu ja motivoitunut työntekijä, joka innostuu maisemanvaihdoksista. Tarjoamme sinulle loistavan työmahdollisuuden, jossa pääset matkustamaan ympäri Suomea ja näkemään ja olemaan osana monenlaisia työmaita ja projekteja.
Työtä tehdään yleensä arkisin ma-to, sillä perjantain tunnit tehdään sisään alkuviikosta.

Odotamme Sinulta:
- Alan koulutusta tai/ja työkokemusta
- Sähkötyökorttia
- Työturvallisuuskorttia
- Motivaatiota työn tekemiseen ja uuden oppimiseen
- Reipasta ja itseohjautuvaa asennetta

Tarjoamme Sinulle:
- Pitkäaikaisen työsuhteen, mahdollisuuden jopa vakituiseen työsuhteeseen
- Kilpailukykyisen, osaamisesi mukaisen palkkauksen
- Mielenkiintoisen työnkuvan
- Motivoivan työympäristön ja hyvän työporukan

Mikäli koet tämän paikan olevasi kuin sinulle tehty, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä puh. +358 40 054 8811, sekä Ulla Kolehmainen puh. +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.