(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoisia promoottoreita haussa!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme aurinkoisia promoottoreita, jotka esittelevät ja maistattavat tunnettujen brändien tuotteita. Promoottorina olet edustamasi brändin kasvot – houkuttelet asiakkaita maistatuspisteelle energisellä olemuksellasi, kerrot heille aktiivisesti tuotteesta ja maistatat tuotetta heillä. Tavoitteenasi on lisätä maistatettavan tuotteen myyntiä, kuitenkaan varsinaisia palkkaukseen vaikuttavia myyntitavoitteita ei ole.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden suunnitella ja varata vuoroja pitkäksi ajaksi etukäteen. Työtä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin ja sitä on tarjolla noin kolmena-viitenä päivänä viikossa.
Odotamme sinulta
Pidätkö itsenäisestä työskentelystä ja omaatko reippaan asenteen, erinomaisen tilannetajun sekä energisen olemuksen? Löytyykö sinulta aitoa halua työskennellä vuorovaikutteisessa tehtävässä ja tunnetko olevasi ihmisten keskellä kuin kala vedessä, etkä pelkää ottaa kontaktia ventovieraisiin? Mikäli nyökkäilit näille kysymyksille, saatat olla etsimämme henkilö. Kokemus promoottorin ja asiakaspalvelualan töistä katsotaan suureksi eduksi.
Muut tiedot
Tehtävä vaatii voimassa olevan hygieniapassin. Voit kuitenkin suorittaa hygieniapassin myös myöhemmin, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pian ja täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Lisääthän hakemuksen mukaan CV:si. Sopivia ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Niina Blom p. 0403075107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-15.00 välillä ja sähköpostitiedustelut osoitteeseen niina.blom@vmp.fi
Kesto
Vuoden loppuun tai sopimuksen mukaan. Keikat sovitaan aina erikseen.
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2018 mennessä.