(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoisia blokkareita asiakaspalveluun
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Toimenkuva
Haemme Hämeenlinnan keskustaan keikkailevia baarityöntekijöitä. Työskentelet hektisessä ympäristössä, niin paahteisilla terasseilla kuin ravintolan sisätiloissakin.
Työajat painottuvat iltaan/yöhön lähinnä viikonloppuihin.
Palkkaus MaRaVa työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta
Alan kokemus tai koulutus on eduksi. Arvostamme aurinkoista asennetta, toimeen tarttuvaa otetta asiakaspalvelutyöhön sekä hyviä sosiaalisia taitoja.
Hygieniapassista sekä anniskelupassista on etua, mikäli haluat tehdä myös muitakin työtehtäviä kuten esimerkiksi anniskella.

Muut tiedot
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi pian os. www.vmp.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili VMP:llä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. 040 3075262. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muulla tavoin aiemmat työkokemuksesi ja muita lisätietoja, jotka koet tärkeäksi mainita tähän tehtävään.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Tarpeen mukaan

Lisätietoja
Ida Syrjälä, Ida.Syrjala@eezy.fi, 0403075262

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.