(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen kahvilatyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Toimenkuva
Onko aurinkoinen asenne ja hymyssä suin hoidettu työ sinulle enemmän sääntö kuin poikkeus? Hoidatko asiakaspalvelutilanteet suurella kunnialla ja haluat aidosti luoda asiakkaille mielekkään ostokokemuksen? Etsimme asiakkaallemme K-citymarketin yhteydessä toimivaan Konditoria R. Kokon kahvilaan iloista kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan kahvilan päivittäisiä askareita. Työnkuviin kuuluu muun muassa aamupala- ja lounastarjoilun esille laitto, astioiden poiskorjaus, tuotteiden laadun ja tuoreuden takaaminen ja tietysti kassatyöskentely. Työskentely tapahtuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-19 välisenä aikana.

Odotamme sinulta
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet etsimämme kahvilatyöntekijä! Kassatyöskentelyn tulisi olla sinulle entuudestaan tuttua ja hygieniapassin vielä löytyä takataskusta. Tehtävään soveltuva koulutus tai aiempi kokemus auttavat työssä perehtymiseen, mutta ennen kaikkea oikea asenne on avainsana henkilön valinnassa!

Muut tiedot
Laita hakemus pikaisesti jos haluat osaksi ammattitaitoista ja iloista työporukkaa! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Kesto
vakituinen työsuhde

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna.vmp@eezy.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2020 mennessä.