(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen kahvilatyöntekijä Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019


Haemme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Tampereen Sarankulmaan

vastaamaan vieraiden saapumisesta sekä henkilökunnalle tarkoitetusta kahvilatoiminnasta.

 

Olet ensimmäinen kontakti asiakkaamme vieraisiin ja annat näin ollen tärkeän ensivaikutelman yrityksestä. Toimit myös erittäin tärkeänä kasvona koko työyhteisön päivään, kahvila on yrityksen sydän ja yhteinen kohtaamispaikka. Sinua odottaa huumorintajuinen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri, jossa positiivisella hengellä töiden tekeminen on tärkeintä.

 

Työn luonne vaatii ehdotonta tekemisen meininkiä, iloista ja avointa asennetta, hyviä organisointitaitoja sekä kykyä sietää kiirettä. Vieraita ja työntekijöitä tulee pystyä palvelemaan suomeksi ja englanniksi. Kahvilatyössä tehtävänä on valmistaa kahveja, leipiä, aamupalaa, kevyitä lounaita esim. salaatteja. Avoin suhtautuminen muutoksiin on asiakkaamme nopeasti kehittyvässä ympäristössä välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta kahvila- tai ravintola-alan töistä, asiakaspalvelusta sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

Työsuhde on määraikainen ainakin lokakuun puoleen väliin saakka. Työtä tehdään pääasiassa 6-14 ja myöhemmin syksyllä myös klo. 18 saakka. Hyvälle tekijälle voi olla mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten täytä hakemus pian kotisivuillamme www.adecco.fi. Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Jani Karjalainen p.050 4444480 tai sähköpostitse jani.karjalainen@adecco.fi.