(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen ja asiakasystävällinen kahvila-/ ravintolatyöntekijä Espooseen Keilarantaan (22)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme Espoon Keilarannassa sijaitsevaan kahvilaan ja ravintolaamme aurinkoista ja ammattitaitoista

KAHVILA-/ RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

Toimipaikkamme on moderni henkilöstöravintola, jossa käy päivittäin noin 400 lounasruokailijaa ja lisäksi on kahvilatoimintaa ja kokous- ja edustustilaisuuksia. Asiakkaamme nauttivat kansainvälisen ravintolakonseptin monipuolisesta ruokatarjoomasta johon aamiaisen lisäksi kuuluu mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Cofficessa on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa. Tutustu toimipaikkaan: https://vimeo.com/193775053/2ef113741b

Tehtäviisi kuuluvat mm.

- asiakaspalvelu lounasaikana kassatoimintoineen

-  kokouskahvitukset  

- kahvilan asiakaspalvelu kokonaisuudessaan iltapäivisin

Odotamme

Mitä odotamme, työskennellessäsi kahvila-/ ravintolatyöntekijänä? Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä.  Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua oppia ja kehittyä sekä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.  Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

 

 

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 90h/ 3-viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma - to klo 10.00-17.30. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Sina Palkeinen gsm 050 380 8499 tai sähköpostitse sina.palkeinen@sodexo.com