(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen ja asiakaspalvelusta syttyvä palveluneuvoja
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Nautitko asiakaspalvelusta? Oletko kiinnostunut ravinnosta ja hyvinvoinnista? Puhutko sekä suomea että ruotsia? Jos näin, jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme, Webhelpille, energistä ja iloista

PALVELUNEUVOJAA

asiakaspalvelu- sekä toimistotyöhön, Valion asiakaspalveluun. Tehtäviisi kuuluu puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu sekä suomen että ruotsin kielellä ja tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös erilaiset toimistotyöt. Asiakkailta tulevat kysymykset liittyvät usein tuotteiden ominaisuuksiin ja näiden lisäksi hoidat myös reklamaatiot, ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti.

Edellytämme sinulta asiakaspalvelutaitojesi lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja, pelisilmää, tilannetajua ja järjestelmällisyyttä. Hymy säilyy kasvoillasi pienessä kiireessäkin etkä säikähdä tiukkojakaan tilanteita. Olet kiinnostunut ravintoon liittyvistä asioista ja etsit tietoa omatoimisesti.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen (20-37,5 h/viikko) työn, mahtavat työkaverit, sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työaikasi sijoittuvat arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-15 välille.

Mikäli tulet valituksi, työt alkavat vuokratyösuhteena, jolloin työnantajanasi toimii Go On. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä Webhelpin omaan organisaatioon ja sinulle avautuu Webhelpin erittäin hyvät etenemismahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit, hae heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Katriina Rantanen p. 050 4777 966 tai katriina.rantanen@go-on.fi.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia tietosuojasyistä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Laita hakemuksesi tulemaan CV:n kera ja liity ykkösketjuun!