(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen asiakaspalvelija kahvilaan!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Toimenkuva
Onko aurinkoinen asenne ja hymyssä suin hoidettu työ sinulle enemmän sääntö kuin poikkeus? Hoidatko asiakaspalvelutilanteet suurella kunnialla ja haluat aidosti luoda asiakkaille mielekkään ostokokemuksen? Etsimme asiakkaallemme Tiiriöön iloista kahvilatyöntekijää hoitamaan kahvilan päivittäisiä askareita. Työnkuviin kuuluu muun muassa aamupala- ja lounastarjoilun esille laitto, astioiden poiskorjaus, tuotteiden laadun ja tuoreuden takaaminen ja tietysti kassatyöskentely.
Odotamme sinulta
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, olet etsimämme kahvilatyöntekijä! Kassatyöskentelyn tulisi olla sinulle entuudestaan tuttua ja hygieniapassin vielä löytyä takataskusta. Tehtävään soveltuva koulutus tai aiempi kokemus auttavat työssä perehtymiseen, mutta ennen kaikkea oikea asenne on avainsana henkilön valinnassa!
Koulutus ja työkokemus
Työaika sijoittuu arkisin kello 07:00-18:30 ja lauantaisin 07:00-16:30 väliin.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle pitkäkestoisen työsuhteen sekä mahdollisuuden myöhemmin vakinaistua osaksi ammattitaitoista ja iloista työporukkaa! Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja käy jättämässä hakemuksesi oheisesta linkistä!
Kesto
Pitkäaikainen, mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.08.2019 mennessä.