(Poistunut julkaisusta)

Aurinkoinen aamusiivooja Espoonlahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Oletko aamuvirkku ihmisystävä ja lisätienestiä vailla? Tule meille vakituiseksi

AAMUSIIVOOJAKSI ESPOONLAHTEEN

 

Tehtäväsi on huolehtia mukavien pienten myymäläkohteiden siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi alkaa ma-pe klo 7 ja viikkotunteja sinulle kertyy 14,5. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

 

Aiempi työkokemus ammattimaisesta siivouksesta on iso plussa, mutta olemme tähän tehtävään valmiita antamaan mahdollisuuden myös aloittelijalle, jolla on timanttinen asenne. Tulet työskentelemään julkisella paikalla, joten toivomme että teet työsi pää pystyssä - me olemme itse ylpeitä siivoojiemme työstä asiakkaiden hyvinvoinnin eteen ja samaa ylpeyttä toivomme sinulta. Tarvitset myös ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja kohtuullisen hyvää suomen kielen taitoa, sillä tulet työssäsi kohtaamaan asiakkaita joka päivä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kiertotalousfirmassa ja ison talon henkilöstöedut kuntosalialennuksista henkilöstökerhoihin. Osaamme myös arvostaa kokemusta talon sisältä - muistathan siis, että tämä voi olla porttisi isompiin viikkotunteihin, suurempiin vastuisiin ja talonsisäiseen urapolkuun! Meillä on yli 400 tehtävänimikettä palkanlaskijoista palveluesimiehiin ja kehitysjohtajiin, eli mahdollisuudet ovat monet. 

 

Kuulostiko sinun paikaltasi? Älä aikaile vaan hae paikkaa heti oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja poimimme parhaat haastatteluun.

 

Vai kaipaatko lisätietoa? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.