Aurinkoenergiajärjestelmien edustaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2022

Haemme asiakkaallemme Aurinkoenergiajärjestelmien edustajaa Vaasan alueelle!

Työnkuva?

Työtehtävänäsi on käydä kartoittamassa asiakkaan tarve ja tarjota asiakkaan kannalta parasta mahdollista uusiutuvan energian ratkaisua. Asiakaskäynnit ovat valmiiksi sovittuja ja työn oppii helposti. Huomioitavaan on, että suuri osa edustajistamme on muita, kuin kaupallisen taustan omaavia, eli älä siis myöskään pelkää vaihtaa alaa.

Mitä odotamme Sinulta?

Arvostamme menneisyyttäsi, mutta ratkaisevinta on kuitenkin mitä olet tulevaisuudessa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vaan tärkeintä on, että Sinulta löytyy asennetta, intoa sekä halua oppia uusia asioita. Me hoidamme loput. Haluamme myös, että olet tiimipelaaja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ennen kaikkea huipputiimin ympärillesi, jotta Sinä saat parhaimman mahdollisen tuen työllesi. Palkkausmallimme koostuu kilpailukykyisestä pohjapalkasta, provisiosta ja tiimin tulosbonuksista. Lisäksi tarjoamme kattavan alkuperehdytyksen, mutta myös jatkuvan koulutuksen työn ohessa (tuote- ja myyntikoulutus). Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi erilaisiin työtehtäviin.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Henkilöstökoordinaattori Jani 050 551 0081 Jani.tuppurainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534014
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Vaasa