(Poistunut julkaisusta)

Auraaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme nyt talvikaudelle ammattitaitoista AURAKUSKIA Jyväskylän alueelle.

Töitä on tarjolla lumitilanteen mukaisesti ja työpäivä alkaa usein aikaisin aamulla. Työtehtäviin voi kuulua pihojen ja kiinteistöalueiden aurausten lisäksi myös hiekoitusta ja lumen kasausta. Työssä käytetään pääsääntöisesti kevyitä tarktoreita, joten kokemus niiden käytöstä on ehdoton etusi haussa.

Sinulta toivomme koneenkäsittelytaidon lisäksi aiempaa työkokemusta auraustehtävistä ja vaadittavia kortteja.
Oma-aloitteinen ja reipas asenne työhön ovat aurakuskilla tärkeitä luonteenpiirteitä, sillä päivät voivat venyä pitkiksi kelistä riippuen. Olethan siis valmis joustamaan työajoissa!

Sinulle voimme tarjota säännöllisen palkanmaksun, työsuhde-edut ja laadukkaat työkamppeet.

Kiinnostuitko? Laita hakemusesi tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta.
Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa
Olli-Matti Niskanen numerosta 040 570 5917.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.