Auraaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Etsimme tamperelaiselle, pitkät perinteet omaavalle kiinteistönhuollon asiakkaallemme 

AURAAJAA.


Työtehtävät talvella ovat pääasiassa Willellä tehtävää lumenaurausta ja hiekoitusta, keväällä ja kesällä työt mahdollisesti jatkuvat pesu- ja lakaisuautoilla. Työajat vaihtelevat varsinkin talvella lumitilanteen mukaan, joten päivystysvuorot ovat mahdollisia.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan jonkin verran kokemusta Willellä ajosta sekä aktiviista ja itsenäistä otetta työntekoon. Hyvä fyysinen kunto auttaa työssä jaksamisessa.

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen/kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä menestyvään yritykseen pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=364 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot