(Poistunut julkaisusta)

Aulavastaava
MPS-Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haemme nyt Helsinkiin asiakaspalvelusta syttyvää

Aulavastaavaa ja hallintokoordinaattoria

Tehtäväsi on hoitaa Helsingin Meilahdessa sijaitsevan toimistomme aulaa, asiakastiloja sekä puhelinvaihdetta iloisesti ja palveluhenkisesti. Olet toimistomme käyntikortti, sillä vierailijat ja soittajat kohtaavat usein ensimmäiseksi juuri sinut. Mahdollisuuksien ja valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan tehtävä voi sisältää myös avustavia hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vaihteemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16. Työpäiväsi täyttyvät mm. seuraavista tehtävistä:

  • Huolehdit vieraiden vastaanotosta ja neuvonnasta.
  • Välität tiedon vieraan saapumisesta vastaanottajalle.
  • Opastat ja neuvot yrityksen tiloissa liikkuvia.
  • Huolehdit asiakastilojen siisteydestä päivän aikana.
  • Hoidat puhelinvaihdettamme.
  • Toimit yhteyshenkilönä kiinteistöhuoltoon ja siivouspalveluun.
  • Hoidat toimistotarvikevarastoamme ja koordinoit hankintoja sinne.

Odotamme sinulta paloa laadukkaaseen asiakaspalveluun, englannin ja mahdollisesti myös ruotsin kielen taitosi ovat hyvät ja sinulla on hyvät tietotekniikan käyttövalmiudet. Olet sanavalmis ja kuin kotonasi erilaisissa palvelutilanteissa sekä omaat hyvät organisointitaidot. Joustavuus, iloisuus ja edustavuus liitetään automaattisesti luonteeseesi etkä pelästy kiireistäkään työtahtia. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen.

Tehtävässä menestymistä tukee työhön soveltuva koulutus, kokemus vastaavasta työstä ja asiakaspalvelusta. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän Maailman Parhaassa Seurassa. Meillä MPS:llä toimintaamme ohjaa vahvasti yhteiset arvomme ja uskomme yksilöiden kasvuun sloganimme "Because companies are made up of people" mukaisesti.

Jos haemme juuri Sinua, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi 16.1.2019 mennessä. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa 11.1. ja 14.1. klo 14–16 välisenä aikana HR Specialist Marko Viitikko, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 040 777 5191.