(Poistunut julkaisusta)

Aulavastaava / MPS-Yhtiöt, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista.

Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelusta syttyvää

Aulavastaavaa ja hallintokoordinaattoria

Tehtäväsi on hoitaa Helsingin Meilahdessa sijaitsevan toimistomme aulaa, asiakastiloja sekä puhelinvaihdetta iloisesti ja palveluhenkisesti. Olet toimistomme käyntikortti, sillä vierailijat ja soittajat kohtaavat usein ensimmäiseksi juuri sinut.

Tehtävä on kokoaikainen ja vaihteemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16. Työpäiväsi täyttyvät mm. seuraavista tehtävistä:

  • Huolehdit vieraiden vastaanotosta ja neuvonnasta 
  • Välität tiedon vieraan saapumisesta vastaanottajalle
  • Opastat ja neuvot yrityksen tiloissa liikkuvia
  • Huolehdit asiakastilojen siisteydestä päivän aikana
  • Hoidat puhelinvaihdettamme
  • Toimit yhteyshenkilönä kiinteistöhuoltoon ja siivouspalveluun
  • Hoidat toimistotarvikevarastoamme ja koordinoit hankintoja sinne
  • Mahdollisuuksien ja valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan tehtävä voi sisältää myös avustavia henkilöstöhallinnollisia tehtäviä

Odotamme sinulta paloa laadukkaaseen asiakaspalveluun, englannin ja mahdollisesti myös ruotsin kielen taitosi ovat hyvät ja sinulla on hyvät tietotekniikan käyttövalmiudet. Olet sanavalmis ja kuin kotonasi erilaisissa palvelutilanteissa sekä omaat hyvät organisointitaidot. Joustavuus, iloisuus ja edustavuus liitetään automaattisesti luonteeseesi etkä pelästy kiireistäkään työtahtia. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen.

Tehtävässä menestymistä tukevat työhön soveltuva koulutus ja kokemus vastaavasta työstä ja asiakaspalvelusta. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän Maailman Parhaassa Seurassa. Meillä MPS:llä toimintaamme ohjaavat vahvasti yhteiset arvomme ja uskomme yksilöiden kasvuun sloganimme "Because companies are made up of people" mukaisesti.

Jos haemme juuri sinua, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 17.12.2018 mennessä.  Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.12. ja 12.12. klo 14–16 välisenä aikana HR Specialist Marko Viitikko, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 040 777 5191.

hakusanat: aulavastaava, hallintokoordinaattori, koordinaattori, aulavaihteenhoitaja, aulakoordinaattori, aulatyöntekijä, aulapalvelutyöntekijä