(Poistunut julkaisusta)

Aulavartijoita Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä siivousalan murroksessa. Päivitimme vuoden 2020 alussa nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T: läisiä on jo yli 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan! 

 

L&T: llä pidetään huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä - tule meidän kanssa tekemään parempaa huomista! Etsimme avainasiakkuuteen


REIPPAITA AULAVARTIJOITA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaamme valtionhallinnan alaisissa kohteissa. Tehtäviisi kuuluvat valvonta- ja turvallisuustyöt kohteessa. Lisäksi vastaat aulapalvelutehtävistä, kuten vieraiden vastaanotosta, puhelinliikenteestä ja tilavarauksista. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin. Olisi siis tärkeää, että kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia. Työaika on arkisin klo 7.00-17.00 välisenä aikana. Viikonloput ovat pyhitetty vapaa-ajallesi! Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES: n mukainen.

Emme suinkaan odota sinulta 50-vuoden työkokemusta ja kymmentä tutkintoa, vaanet

 

vähintään noin 2-vuodelta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli alan tutkinto löytyy ässänä hihasta, niin se on täysin eduksesi! Tämän päivän vartijalta odotamme myös hyviä IT-taitoja - eli et mene solmuun perusohjelmien kanssa. Työ sisältää vaihtelevia ja vaativia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tulet kohtaamaan työssäsi myös muun kielisiä asiakkaita, joten muistakin kielistä on sinulle hyödyksi. Asiakkaiden kohtaaminen ja opastaminen on tärkeä osa työtäsi, joten toivomme sinulta kykyä palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Motivoitunut työote voi poikia sinulle uran meidän remmissa! 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivous- ja tukipalveluiden organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea uramahdollisuuksia! Lue meistä lisää työnantajana tästä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana

 

Huomaathan, että koronaviruksesta johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme haastattelut toistaiseksi virtuaalisesti: puhelin- ja videohaastatteluina.

 

Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme! Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.