(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä siivousalan murroksessa. Päivitimme vuoden 2020 alussa nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T: läisiä on jo yli 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan! 

 

L&T: llä pidetään katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä - tule meidän kanssa tekemään parempaa huomista! Etsimme avainasiakkuuteen


REIPASTA AULAVARTIJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaallamme valtionhallinnan alaisissa kohteissa. Tehtäviisi kuuluvat valvonta- ja turvallisuustyöt asiakaskohteeseemme. Lisäksi tässä roolissa vastaat aulapalvelutehtävistä, kuten vieraiden vastaanotosta, puhelinliikenteestä ja tilavarauksista. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja opastaminen. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin. Kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia. Työaika on arkisin klo 7.00-18.00. Tehtävän palkkaus on vartiointialan tessin mukainen.

Emme suinkaan odota sinulta 50-vuoden työkokemusta ja kymmentä tutkintoa, vaan

 

kahden vuoden kokemusta turvallisuusalalta ja hyviä perus IT-taitoja - eli et mene solmuun perus-ohjelmien kanssa. Alan tutkinto katsotaan eduksi. Työ sisältää vaihtelevia ja vaativia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tulet kohtaamaan työssäsi myös ruotsinkielisiä asiakkaita, joten olisi huikeaa mikäli sekin kieli olisi jotakuinkin hallinnassa. Eniten arvostamme kuitenkin tarmokasta asiakaspalveluasennetta ja motivoitunutta otetta työhön! 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea uramahdollisuuksia! 

 

Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme! 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.