(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, joka viihtyy monipuolisissa asiakaskohtaamisissa?

Tiimimme tarvitsee nyt vahvistukseksi uuden positiivisen aulavartijan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen turvallisuudesta, puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy Service with a Human Touch –palveluasenne.

Tehtävä sisältää pääsääntöisesti asiakaspalvelua asiakaskohteemme aulapalvelussa. Tehtävään voidaan sisällyttää myös postitusta ja muita toimistotöitä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, määräaikainen opintovapaan sijaisuus joka on voimassa 2020 loppuun. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7-17 välille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän keskustassa.

Tähän tehtävään edellytämme sinulta voimassaolevaa vartijakorttia, kokemusta turvallisuusalalta muutaman vuoden ajalta. Erityisesti arvostamme kiinnostusta monipuolisiin sekä haastaviin asiakaspalvelutehtäviin ja reippautta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen sekä englannin kielen taitoa sekä ajantasaiset IT-taidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa pääset loistamaan asiakaspalvelun ammattilaisena. Sinä olet tärkein voimavaramme ja kannustamme sekä tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin sekä esimiehen, joka auttaa sinua onnistumaan työssäsi päivittäin. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Kerro meille, mitä Service with a Human Touch sinulle merkitsee lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa tehtävässä on 31.12.2019 asti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Tarvittaessa lisätietoja antaa Palveluesimies Toni Järviö, arkisin klo 08-14, p. 040 764 7023.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -