(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme ammattitaitoista AULAVARTIJAA kansainväliseen asiakkuuteemme pääkaupunkiseudulla. 


Tehtävässä toimit osana kohteen palvelutiimiä ja vastaat mm. asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) katsotaan eduksi. 


Tarjoamme sinulle alkuun osa-aikaisen työn ja mukavat, pääsääntöisesti arkipäiville päivävuoroon sijoittuvat työajat. ISS Palvelut tukee henkilöstöään mm. erinomaisin koulutusmahdollisuuksin sekä liikunta- ja kulttuuriedulla.  


Kiinnostuitko? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta viimeistään 16.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Rauli Wessberg, rauli.wessberg@iss.fi tai Jaakko Hankkila, jaakko.hankkila@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -