(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija / Virastomestari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Oletko asiakaspalveluhenkinen moniosaaja?  Oletko kiinnostunut aulavartijan / virastomestarin tehtävistä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Etsimme nyt AULAVARTIJAA / VIRASTOMESTARIA keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja he tarjoavat asiakkailleen aulavartiointi- ja virastomestaripalveluita. Etsimmekin nyt keikkaluontoiseen työsuhteeseen henkilöä, joka voi työskennellä aulavartijan ja/tai virastomestarin tehtävissä. Työ on keikkaluonteista ja työvuorot muodostuvat esimerkiksi loma-aikojen tai sairaspoissaolojen mukaan. Työnkuvaan kuuluu muun muassa avainhallinta, kuluvalvonta, vieraiden vastaanotto ja ohjaus, tilavaraukset, tulostus- ja av-laitteiden hallinta sekä kiinteistön kokonaisvaltainen huolenpito.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta (esim. virastomestari). Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä hyviä ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme myös perustason it-taitoja sekä ymmärrystä kiinteistötekniikasta. Osa kohteista edellyttää vartijakorttia ja lasten parissa työskenneltäessä edellytämme myös rikostaustaotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaamme toimintaan sekä kerryttää arvokasta työkokemusta! Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus tehdä lisätöitä muissa asiakkaidemme työtehtävissä.

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.12.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/.