(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija pääkonttorikohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Etsimme nyt AULAVARTIJAA Helsingin ydinkeskustaan. 

ISS Palvelut rakentaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia kiinteistöpalveluratkaisuja.
Turvallisuudessa palvelumme perustuu kokonaisturvallisuusajatteluun. Tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan turvallisuusasiantuntijuuden, kehitämme kiinteistöön sopivan mallin turvallisuudesta huolehtimiseen sekä johdamme ja tuotamme palvelun. Turvallisuuspalveluiden omatuotannossa keskitymme aula- ja paikallisvartiointipalveluihin eli niihin osa-alueisiin, jotka näkyvät kiinteistöjen loppukäyttäjille ja vaikuttavat siten merkittävästi asiakkaidemme palvelukokemukseen. 

Tehtävässä toimit asiakkaamme pääkonttorin aulavartijana sekä turvavalvomon tehtävissä. Huolehdit vieraiden vastaanottamisen ja asiakaspalvelun lisäksi kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin sekä kulunvalvonnasta.Tehtävään kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa.


Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista aulavartionti- ja valvomotehtävistä, voimassa olevaa vartijakorttia sekä kykyä hoitaa vaativia asiakaspalvelutehtäviä. Tarvitset työssäsi päivittäin suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi. 


Tarjoamme sinulle vakituisen työn  loistavalla sijainnilla sekä hyvät puitteet työn tekemiselle.Työaika tehtävässä on arkisin klo 6-22 välillä.

Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 29.03.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

-ISS on savuton työpaikka-