Aulavartija (keikkatyö), Vaasan ammattikorkeakoulu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021
Etsimme VAMKin kampukselle Vaasaan palvelualtista ja tomeraa

AULAVARTIJAA keikkaluontoiseen työhön.

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten aulassa asiakaspalvelupisteessä. Työssäsi huolehdit niin opiskelijoiden, vieraiden, kuin kampuksen työntekijöidenkin avustamisesta erilaisissa tilanteissa ja tilaisuuksissa. Sen vuoksi toivommekin valitulta henkilöltä heittäytymiskykyä ja taitoa nähdä ratkaisuja ongelmien sijaan. Työtehtäviisi kuuluu aulapalvelun erilaiset ja monipuoliset päivittäiset tehtävät (mm. tilojen ja avainten hallinta, tapahtumajärjestelyihin osallistuminen). Aulapalvelutyöntekijän tärkeimpiä tehtäviä on myös turvallisuudesta huolehtiminen, joten tehtävään valitulta vaaditaan voimassaolevaa vartijakorttia.

Työt alkaa sovitusti ja sopimus on keikkaluontoinen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin 8-16, mutta valitulta henkilöltä toivotaan mahdollisuutta ottaa vastaan satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille.

Vaasan ammattikorkeakoulu, eli VAMK, on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu.
Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Edellytämme sinulta

Voimassaolevaa vartijakorttia/alan koulutusta
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Ongelmanratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työotetta
Kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireen keskellä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Valmiutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työtehtävän
Työtehtävän, jossa pääset kehittämään ja kehittymään
Arvokasta työkokemusta monipuolisessa asiakaspalveluympäristössä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemuslomake huolellisesti. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelun avulla, johon jatkoon päässeet saavat kutsun sähköpostiin. Tarkkailethan siis sähköpostiasi. Kutsu voi mennä myös roskapostikansioon, joten katsothan myös sieltä!

Valintoja tehdään heti sopivat tekijän löydyttyä, joten älä jätä hakemista huomiseen, vaan lähetä meille hakemuksesi jo tänään!


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot