(Poistunut julkaisusta)

Aulavartija Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi kiinteistöjen turvallisuuden varmistamisessa? Nautitko itsenäisestä työstä, jossa saat olla osana ammattitaitoista tiimiä?


Haemme nyt VARTIJAA AULAPALVELUTEHTÄVIIN avainasiakaskohteeseemme HELSINGIN YDINKESKUSTAAN pääkonttoriympäristöön.


Aulapalvelutehtävässä toimit osana palvelutiimiä ja vastaat asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös valvomotyöskentelyä sekä sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työajat sijoittuvat arkipäiville aamu- ja iltavuoroihin klo 6 – 22 välille. Töitä on 80 tuntia 3 viikossa ja päivittäin töitä tehdään 8 tuntia. Työsuhteesi tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia. Katsomme myös eduksesi aikaisemman kokemuksen vartiointityöstä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, motivoituneisuutta turvallisuusalaa kohtaan sekä tinkimätöntä asiakaslähtöisyyttä.


Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen työpaikan. Mahdollistamme sinulle hyvät lähtökohdat työn tekemiseen perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla hyvät työvälineet. Tule mukaan tekemään työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi!


Kiinnostaako, minkälaista aulavartijan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa työstä lisää digilehdestämme työntekijämme Jonnan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 6.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen ida.marin@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -