(Poistunut julkaisusta)

Aulatyöntekijöitä liikuntakeskuksiin, Arena Center (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Arena Centerin toimipisteet ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä Myllypurossa, Hakaniemessä ja Ruskeasuolla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.arenacenter.fi.

Asiakasyrityksemme Arena Center hakee nyt energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä aulatyöntekijöitä Helsingissä sijaitseviin toimipisteisiinsä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat yrityksen eri toimipaikoissa muun muassa asiakkaiden opastus, vuorojen ja varausten hoito, lasten syntymäpäiväohjaukset ja eri asiakastilaisuuksien järjestelytehtävät. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat urheiluhallin kahvion ja AC Storen asiakkaiden palvelu ja tuotteiden myynti sekä toimipisteen yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Myllypuron toimipisteellä työhön kuuluu myös asiakaspalvelu urheiluhallin keilahallissa ja Hakaniemen pisteessä Leikkiluolassa.

Oma-aloitteisuus ja reipas ote työskentelyä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kahvilatyöstä ja asiakaspalvelusta sekä erilaisten urheilulajien tuntemuksen. Nämä eivät ole kuitenkaan välttämättömiä vaan tärkeintä on positiivinen ja palveluhenkinen asenne, joka välittyy asiakkaille saakka. Odotamme hakijoilta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Töitä on tarjolla keskimäärin 14-26,5 tai 22-37,5 tunnin välillä viikossa ja työ painottuu pääasiassa illoille ja viikonlopuille. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja töitä riittää juhannukseen asti. Tämän ajanjakson jälkeen työn jatko on mahdollinen.

Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä urheilullisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi saat monipuolisia liikunnallisia etuja ja pääset työskentelemään osana hyväntuulista ja nuorekasta tiimiä.

Hae osaksi Arena Centerin tiimiä luomaan liikunnallisia elämyksiä asiakkaille innostavassa ja sporttisessa ympäristössä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00. Ei suoria yhteydenottoja Arena Centerille.