(Poistunut julkaisusta)

Aulatyöntekijä Vantaalle (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan Pakkalaan aulapalvelutyöntekijää monipuolisiin toimiston avustaviin tehtäviin. Työnkuva sisältää aulapalvelun lisäksi konsernin puhelinvaihteen hoitoa, toimistosihteerin tehtäviä sekä avustavia taloushallinnon tehtäviä. Työtä tehdään arkisin klo. 8-16
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on ongelmanratkaisukykyinen, huumorintajuinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy priorisoimaan eri kanavista yhtä aikaa tulevat tehtävät eikä kaihda rutiinihommiakaan.

Jos sinulta löytyy stressinsietokykyä etkä peräänny asiakaspalvelutilanteista riippumatta siitä, hoidetaanko ne suomen, ruotsin tai englannin kielellä, saatat olla etsimämme henkilö.

Aulapalvelutyöntekijänä olet edustamasi yrityksen käyntikortti, joten työssä menestymisen kannalta odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi huumorintajua ja oma-aloitteisuutta. Palvelet työssäsi sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita.

Mitä muuta odotamme sinulta?
• Kokemusta toimistotyötehtävistä, kuten toimistosihteerin tai asiakaspalvelun tehtävistä.
• Kokemusta ostolaskujen käsittelystä.
• Erinomaiset it-taidot (MS Office -ohjelmat)
• Suomen ja englannin kielen taito.
• Eduksi katsomme kokemuksen taloushallinnon ohjelmista (kuten Baswaren IP tai P2P) ja ruotsin kielen taidon.
Muut tiedot
Jos koet, että yllä olevat asiat kuvaavat sinua, niin jätä hakemus osoitteessa vmp.fi ja käy merkitsemässä paikka "Aulatyöntekijä Vantaalle" mielenkiintoiseksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävästä antaa arkisin 9-15 lisätietoja Olli Nyman 050 443 2915.
Kesto
1 vuosi (vakinaistuva)
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.03.2019 mennessä.