Aulapalvelutyöntekijä/Asiakaspalvelija
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2021
Jos asiakaspalvelu on sinun ominta aluettasi, et kaihda pientä kiirettä ja muuttuvia tilanteita, tämä voisi olla sinun paikkasi!

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin asiakaspalvelun ammattilaista, joka voi työskennellä aulapalvelukohteissa sekä asiakaspalvelussa puhelimen, chatin sekä meilien välityksellä.

Etsimällämme henkilöllä on palvelualtis ja ratkaisukeskeinen asenne, hyvä suullinen ja kirjallinen viestintä, kielitaitoa (vähintään englanti) sekä hyvät IT-taidot. Lisäksi vartijakortti on etunasi.

Työvuoroja on siis sekä toimistossa, että aulakohteissa. Toimistotyö sisältää asiakaspalvelua puhelimitse, sekä viestien välityksellä. Aulapalveluissa työtehtävät vaihtelevat, mutta työpäiväsi voisi sisältää esimerkiksi seuraavia tehtäviä

- Vieraiden vastaanotto
- Asiakkaiden neuvonta ja opastus
- Kokoustilavaraukset ja toimistohotellineuvonta
- Posti- ja kuriirilähetysten käsittely ja tilaukset
- Huoltopyynnöt ja seuranta
- Kulunvalvonta ja avainhallinta
- Yhteistyö palveluntuottajien kanssa
- Yrityspalvelutilaukset

Aulatyö voi sisältää lisäksi tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin. Jokainen päivä on tässä työssä erilainen!

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville noin klo. 7-16:30 välille, yleensä kestäen noin 8 tuntia päivässä.

Työstä maksetaan sopimuspalkkaa n. 12€/h ja työt alkavat lokakuun alussa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Hyvää asiakaspalveluasennetta
Toimeen tarttuvaa ja ratkaisukeskeistä asennetta
Hyviä viestintätaitoja


Tarjoamme sinulle

Kiinnostavan ja vaihtelevan työn
Miellyttävän työympäristön
Päivätyön ja tessiä paremman sopimuspalkan


Arvostamme

Sitoutumista työhön mahdollisimman pitkäksi aikaa
Voimassa olevaa vartijakorttia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot