(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme nyt aurinkoista AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  Espooseen. 


Tehtävässäsi luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työtehtäviisi kuuluu mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokous- ja ajanvarauspalvelut sekä muut tehtävään liittyvät järjestelytyöt. Työ on kokoaikainen ja työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-18 välille, mutta työtä saattaa olla satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin ennalta sovittuina ajankohtina. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset opistotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esim. vastaanottovirkailija) sekä työkokemusta vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi erittäin sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja nautitkin tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Olet näppärä IT-osaaja, omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen ja sinulta löytyy pelisilmää ja joustoa vaihtuvissa tilanteissa. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja innostut työstäsi yhä uudelleen.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin kansainvälisessä korkean profiilin asiakkuudessamme. Tule täydentämään mukavaa tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.9.2019. Liitäthän hakemukseen myös cv:n. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten tarkkailethan sähköpostiasi. 


 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -