Aulapalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Etsimme iloista ja reipasta, kaksikielistä asiakaspalvelijaa! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!
Haemme nyt AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan.

Aulapalvelutyöntekijänä työskentelet kahdessa eri kohteessa kesän aikana. Aulassa työtehtäviisi kuuluu mm. postitus, vieraiden vastaanottaminen, kulkulupien hallinnointi sekä sähköposteihin ja puhelimeen vastaaminen. Ensisijaiset työkielet ovat ruotsi ja suomi.
Työajat ovat arkisin klo 8-16 välillä. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi tuuraajana opiskelujen ohella. 
Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti katsotaan eduksi.
Tarjoamme kesätyöntekijöillemme TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!
Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267014
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa