(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haluatko työn, jossa pääset luomaan elämyksellisiä palvelukohtaamisia asiakkaiden kanssa?


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haemme nyt sinua, energisellä ja palvelualttiilla asenteella varustettu ammattitaitoinen AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄ, moderniin pääkonttoriaulaan Helsingin keskustaan.


Olet aulan sielu ja luot omalla persoonallasi ja sosiaalisella pelisilmälläsi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Aulapalvelutehtävässä huolehdit vieraista sekä työntekijöistä ensiluokkaisella palvelulla vastaanottaen heidät heti ovesta sisään astuttuaan. Olet ensimmäinen kontakti asiakkaaseen, ja vuorovaikutteisella toiminnallasi tuotat asiakaskokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Vastaat työssäsi myös taloon liittyvistä ohjeistuksista, tilavarauksista, ja autat erilaisissa toimistotehtävissä kuten saapuvan ja lähtevän postin käsittelystä. Vastuullasi on myös erilaisia kokouspalveluratkaisuja sekä yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen.


Sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, ja omaksut nopeasti uusia asioita ja aito, ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Työotteeltasi olet reipas ja avulias. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti myös uudet järjestelmät. Työssä menestyäksesi tarvitset vähintään opintotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esimerkiksi vastaanotto-/hotellivirkailija) ja työkokemus erittäin vaativista asiakaspalvelu- ja vastaanottotehtävistä kansainvälisessä ympäristössä katsotaan eduksesi.


Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 4.2.2019 - 31.8.2019, mutta työsuhde saattaa mahdollisuuksien mukaan jatkua myös tämän jälkeen. Työ on kokoaikainen ja työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-17 välille.


Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS- urallasi eteenpäin.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa vuoroesimies Alina Leppik (040 358 2393, alina.leppik@iss.fi)  Hakuaika päättyy 18.1.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -