(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Haemme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan tiimiämme Lahteen Isku Centerin asiakkuuteemme.

Aulapalvelutehtävässä toimit asiakaspalvelutehtävässä ja huolehdit mm. vieraiden vastaanottamisesta ja neuvonnasta. Tehtäviisi kuuluvat myös vierailijakorteista huoltehtiminen sekä puhelimeen vastaaminen. Työaika sijoittuu tehtäväksi lauantaisin klo 8–12. Työsuhde on siis osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne sekä omaksut nopeasti uusia asioita. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy vahvasti työpanoksessasi. Tuot aktiivisesti osaamisesi ja palveluhenkisyytesi esille palvelutilanteissa. Osaat pitää useita lankoja käsissäsi, eikä hymysi hyydy kiireisinäkään aikoina. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, erilaisten IT-työkalujen ja -ohjelmien hallintaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!  


Tarjoamme ison organisaatiomme tuen, tärkeän ja näkyvän roolin asiakkuudessamme sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS- urallasi eteenpäin! Tule täydentämään mukavaa tiimiämme!

Tuntuiko tehtävä omalta?  Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -