(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme nyt aurinkoista ja palveluhenkistä AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme pääkonttoritason kohteisiin Helsinkiin

Aulapalvelutehtävässä huolehdit mm. vieraiden vastaanottamisesta ja vierailijakorteista, puhelimeen vastaamisesta, postipalveluista, neuvotteluhuoneiden ja tarjoilujen varauksista sekä av-välineiden opastuksesta ja hälytysten kuittaamisesta. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-17 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

We expect you to have experience and interest in customer service. Successful performance in this position calls for positive and customer-oriented service attitude with good social skills. You are also expected to have the skills to communicate fluently both in Finnish and English and to efficiently use IT tools. As an employee, you will be expected to be a systematic and well-organized team player.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalvelualan koulutusta sekä vartijakortin. Sinulla on aiempaa kokemusta kansainvälisessä kohteessa työskentelystä. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Tuot aktiivisesti osaamisesi ja palveluhenkisyytesi esille palvelutilanteissa. Osaat pitää useita lankoja käsissäsi, eikä hymysi hyydy kiireisinäkään aikoina. Sujuvan suomen ja englannin kielen (suullinen ja kirjallinen) sekä asiakaspalvelutason ruotsin kielen taidon lisäksi katsomme muun kielitaidon eduksesi. Hallitset sujuvasti erilaiset IT-työkalut ja -ohjelmat, olet näppärä etenkin Excelin kanssa. Sosiaaliset taidot ja viestintä ovat myös vahvoja puoliasi. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin kansainvälisessä korkean profiilin asiakkuudessamme. Tule täydentämään mukavaa tiimiämme!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -