(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Haemme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Tampereelle

Aulapalvelutehtävässä huolehdit mm. vieraiden vastaanottamisesta ja avustavista assistentin tehtävistä, kuten vierailijakorteista, puhelimeen vastaamisesta ja postipalveluista. Työaika on arkisin klo 8–16 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 1.2.2019 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme, että sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, ja omaksut nopeasti uusia asioita. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy vahvasti työpanoksessasi. Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta aulapalvelu- tai monipalvelutehtävistä. Eduksesi lasketaan tehtävää tukeva koulutus esimerkiksi virastomestarin tutkinto. Keskustelet ja tuotat materiaalia sujuvasti niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kielellä. Sosiaaliset taidot, hyvä peruskunto viestintä ja av-laitteiden käyttötaidot ovat myös vahvoja puoliasi. Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!

Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS- urallasi eteenpäin!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -