(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä, tarvittaessa töihin kutsuttava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?

Haemme nyt tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa AULAPALVELIJAA Espoon Matinkylään.


Aulapalvelutehtävässä huolehdit vieraista ennennäkemättömällä tavalla vastaanottaen heidät heti ovesta sisään astuttuaan. Olet ensimmäinen kontakti asiakkaaseen, ja toiminnallasi tuotat asiakaskokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi.


Vastaat työssäsi talon asiakaspalvelusta, kulunvalvonnastajärjestelmästä, postituksesta, työpyyntöjärjestelmän käytöstä ja työajan seurannasta. Työaikasi sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja toistaiseksi voimassa oleva.


Sinulla on positiivinen sekä joustava asiakaspalveluasenne ja hyvät kielelliset taidot suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Sinulla tulee olla myös hyvät IT-taidot ja olet taitava viestinnässä.


Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 13.11.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.