(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä keikkatöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme nyt tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa AULAPALVELIJAA Espoon Matinkylään.


Aulapalvelutehtävässä huolehdit asiakkaamme vieraista ja vastaanotat heti heidän saavuttua kiinteistöön. Olet ensimmäinen kontakti vieraisiin, ja tehtävässä on tärkeää ymmärtää ensiluokkaisen asiakaskokemuksen merkitys. Tärkein tehtäväsi on saada vieraat tuntemaan itsensä erityisiksi ja tärkeiksi.


Vastaat työssäsi talon asiakaspalvelusta, kulunvalvonnastajärjestelmästä, postituksesta, työpyyntöjärjestelmän käytöstä ja työajan seurannasta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava.


Sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne sekä sujuva suomen-, englannin- ja ruotsin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä kykyä positiiviseen viestintään nykyaikaisin järjestelmin. 


Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2020 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -