(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä, Jyväskylän Paviljonki
Jyväskylän Paviljonki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme nyt erilaisiin tapahtumiin ASIAKASPALVELIJOIJOITA Jyväskylän Paviljonkiin.Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Työ pitää sisällään aulapalvelua, lipunmyyntiä, ovivalvontatehtäviä ja tilojen laittamista. Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua tapahtuma-avustajan, messuemännän, Paviljonki Infon tai hallimestarin tehtäviin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Jyväskylän Paviljonki on Jyväskylän Lutakossa sijaitseva messu- ja tapahtumakeskus. Tapahtumakeskus on yksi Suomen suurimmista ja siellä järjestetään vuosittain yli 800 erilaista tapahtumaa. Paviljongissa järjestetään kokouksia, kongresseja, yritysjuhlia, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia, näyttelyitä, ammatti-messuja ja viihdetilaisuuksia.

Työ on keikkaluonteista ja työtä on tarjolla Jyväskylän Paviljongin tapahtumien mukaisesti. Työ soveltuu hyvin opiskelijoille tai osa-aikatyössä oleville.

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja, ja kaikki ATK- osaaminen katsotaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, reipas ja oma-aloitteinen tekijä. Et vierasta fyysistä työstä, ja tulet hyvin toimeen tiimissä. Olet joustava työaikojen suhteen. Omaat hyvän tilannetajun asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle töitä Keski-Suomen isoimman tapahtumakeskuksen sykkeessä. Näet läheltä erilaisia tilaisuuksia ja pääset osaksi tapahtumaa. Saat hyvää työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista.

Mikäli koet, että voisit olla töissä Jyväskylän Paviljongilla, niin jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Myyntipäällikkö Anu Ilvonen 040 1402201/anu.ilvonen@go-on.fi.