(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä Helsinkiin
L&T

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Tule tekemään kestävää työtä ja parantamaan maailmaa kanssamme. Haemme nyt 

 

AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen ja osa-aikaiseen työhön asiakasyrityksemme tiloihin Helsingin keskustan alueelle. Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja metron varrella. Työtä kertyy viikossa noin 25 h ja vuorot ovat pääasiassa lauantaisin, mutta myös arkipäivisin. 

 

Tässä roolissa vastaat aulapalvelutehtävistä, kuten esimerkiksi vieraiden vastaanotosta, puhelinliikenteestä ja tilavarauksista. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja opastaminen. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin ja kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Työtä tehdään vaihtelevasti päivä- tai iltavuoroissa, ja vuorot ovat pääsääntöisesti arkipäivinä, mutta välillä myös viikonloppuna. 

 

Tulet onnistumaan tehtävässä, jos viihdyt ihmisläheisessä työssä ja pysyt kommunikoimaan vierailijoiden kanssa itsevarmasti sekä suomeksi, että englanniksi (muusta kielitaidosta on etua). Roolissa edellytämme myös aiempaa kokemusta hotellivastaanotosta tai asiakaspalvelusta. Lisäksi olet näppärä eri järjestelmien kanssa, sinulla on taito pitää asiat järjestyksessä ja työskennellä huolellisesti, iloista ilmapiiriä ylläpitäen.  

 

 

Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, ilahduta meitä hakemuksellasi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, saat lisätietoja sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.