(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelutyöntekijä, Espoo ja Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Haemme asiakkaallemme osa-aikaista asiakaspalvelijaa aulapalvelutyöhön. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti Espoossa, mutta satunnaisia vuoroja saattaa olla myös Vantaalla. Työvuoroja on tarjolla vaihdellen asiakkaan tarpeen mukaan.

Työ on keikkatyötä ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti lauantaisin klo 09:30-15:15 ajalle. Tarjolla voi olla myös pidempiä lomatuurauksia tai muutamia 7,5h arkivuoroja. Viikossa tunteja olisi noin 0 - 37,5 riippuen sen hetkisestä tarpeesta. Vuorot ovat joustavasti sovittavissa. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tärkein työtehtävä on asiakkaiden vastaanottaminen aulassa, mutta lisäksi on monipuolisia toimistotehtäviä mm. kalenterin hallintaa, kassatyöskentelyä, asiakastietojen päivittämistä sekä muita juoksevia tehtäviä. Työtehtävässä vaaditaan myös B- ajokorttia. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää iloista mieltä, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Ruotsin sekä englannin kielen taidosta on työssä apua.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja aurinkoista olemusta
- Reipasta ja pirteää asennetta vaihtelevia työehtäviä kohtaan
- Tarkkuutta ja kykyä työskennellä myös kiireessä
- Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
- B-ajokorttia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työyhteisön
- Monipuoliset työtehtävät
- Hyvän perehdytyksen työhön
- StaffSpecial-henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kaipaat osa-aikaista asiakaspalvelutyötä, jätä meille hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaasi myös CV:si, palkkatoiveesi ja suosittelijasi yhteystiedot.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi. Ensimmäinen vaihe rekrytoinnissa toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi