(Poistunut julkaisusta)

Aulapalvelun asiakaspalvelija, Scania
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

SOE Busproduction Finland Oy on Volkswagen-konserniin kuuluva Scanian tytäryhtiö. Yritys valmistaa linja-autoja Lahden Jokimaan tehtaallaan, jonka tuotantovolyymi on noin 400 autoa vuodessa. Linja-autoja valmistetaan pääosin Euroopan markkinoille, malleja on useita matalalattiaisista kaupunkilinja-autoista aina tilausliikenteen ajoneuvoihin asti. Linja-autojen valmistuksen lisäksi Lahden tehdas vastaa Scanian linja-autojen globaalista tuotekehityksestä. Yrityksen liikevaihto on noin 65 m€ ja henkilökuntaa noin 285.

Etsimme nyt Lahteen tiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen

AULAPALVELUUN ASIAKASPALVELIJAA

Huolehtimaan monipuolisista infopisteen työtehtävistä. Tehtäviisi kuuluu vieraiden vastaanottaminen, puhelinvaihteen hoito, postin käsittely, laskujen tarkistus ja muut avustavat toimistotyöt kuten avustaminen yrityksen sisäisessä viestinnässä ja matkajärjestelyissä. Kyseessä on iso, arvostettu ja kansainvälinen teollisuusyritys, joten sujuva englanninkieli on ehdoton edellytys, muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta tavanomaisten atk-ohjelmien, kuten Microsoft Office, hyvää hallintaa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, kuten esim. vastaanottovirkailijan työtehtävistä, on eduksi. 

Persoonana olet positiivinen, iloinen, reipas sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme myös tarkkuutta, organisointikykyä ja kykyä kantaa vastuuta. Töiden aloitus on lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen paikka.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2018 mennessä. Jos haluat kysyä lisätietoja tehtävää koskien, tavoitat Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n Leena Raittisen ajalla 10.- 14.9. klo 15-16 numerosta  044 728 3771 tai sähköpostilla osoitteesta leena.raittinen@kilta.fi.