(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluiden palveluesimies Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oletko positiivisesti jämpti turvallisuus- ja asiakaspalvelualan ammattialainen? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät sekä asiakasvastuu?

Meillä on Coorilla sinun työpaikkasi avoinna! Etsimme nyt Helsinkiin Pitäjänmäkeen

AULAPALVELUIDEN PALVELUESIMIESTÄ

Miksi kannattaa tulla Coorille

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvaasi. Pesti on totta kai kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen. Kilpailukykyinen palkka ja huiput työkaverit ovat osa pakettia.

Mitä työpäiviisi kuuluu?

Tärkeitä asioita, jotka ovat sinulle mahdollisesti jo aikaisemmasta elämästä tuttuja. Aulapalveluiden palveluesimiehenä olet vastuussa mm. porttivartioinnin, postituksen, aula- ja kokouspalveluiden sujuvuudesta asiakkaamme tuotanto- ja toimistotiloissa. Olet noin kymmenen hengen tiimin esimies ja autat tiimiäsi kehittymään ja palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Hallinnollisiin töihisi kuuluu muun muassa työvuorosuunnittelu, palvelupyyntöjen käsittelyä, resursointi-  ja taloushallinnon tehtäviä, sekä tiettyjen alihankkijoiden koordinaatio.

Sinulta odotamme seuraavaa

Takanasi on mielellään jo muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että sinulla on tässä tehtävässä välttämätön vartijakortti. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja sinulla on hyvät esimiestaidot. Tehtävää riittää sopivasti, joten hyvä paineensietokykysi on eduksi. Pidät asiakasta aidosti tärkeänä ja työskentelet aina tämä mielessä. IT-taitosi ovat tämän päivän tasolla ja uudet järjestelmät ovat sinulle helppoja omaksua. Kansainvälisessä ympäristössä tulet suomen kielen lisäksi toimeen myös englanniksi.

Eikö kuulostanutkin hyvältä?

Odottelemme kuulevamme sinusta viimeistään, tiistaina  30.4., mutta käsittelemme hakemuksia heti saapumisjärjestyksessä.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Petri Moisio p. 040 486 80 27.