(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilöitä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Haemme Palmian Turvallisuuspalveluihin vakituiseen työsuhteeseen Aulapalveluhenkilöitä aula-ja toimistopalvelutehtäviin.

Työt ovat pääosin virka-aikaan ma-pe klo 08:00-16:00. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä upeassa työympäristössä keskeisellä paikalla.

Työtehtävät pitävät sisällään vieraiden vastaanottamista ja opastamista, kulunvalvontatehtäviä sekä muita toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa vartijakorttia
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa

Arvostamme:
- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työotetta

Voit hakea tehtävään sähköisen järjestelmän kautta 24.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Niemi puh. 040 522 4793 tai Jonathan Ahlfors puh. 040 631 6219

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 970 000 matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.