(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilöitä vahtimestaritehtäviin Helsingin Vallilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen?  Lue lisää sillä, etsimme nyt Helsingin Vallilaan, heinäkuussa starttaavaan uuteen kohteeseemme vahtimestarin tehtäviin
 
AULAPALVELUHENKILÖITÄ
 
Tämä homma sopii sinulle, joka olet asiakas- ja aulapalveluiden ammattilainen ja sinulla on vahtimestarin tutkinto. 
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (2 paikkaa). Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti ma-to kello 7.30 - 22  väliin ja perjantaisin töitä on 7.30- 16. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. 
 
Aulapalvelutiimimme palvelee asiakkaitaan tinkimättömällä palveluasenteella hymyn kanssa. Pääset osaksi tekevää ja mukavaa porukkaa, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Kohteessa työskennellään kolmen henkilön tiimissä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postitusta sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmien ja avainten hallintaa. Tarvittaessa sinulla pysyy kädessä myös ruuvimeisseli, ja osaat tehdä pieniä kiinteistön ja kalusteiden korjaustöitä. 
 
Suomen kielen taito ja sujuva englannin taito ovat asiakaskokemuksen varmistamiseksi välttämättömiä. Nopea järjestelmien omaksumiskyky on avuksesi tehtävässä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 16.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Raija Peltomaa puh 040 5517259.