(Poistunut julkaisusta)

Aulapalveluhenkilöitä Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyritysellemme vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä osa-aikaisiin sijaisuuksiin. Työtä tehdään toimistotyöaikoina arkipäivisin klo 8-16. Kyseessä on lähinnä vakituisten työntekijöiden loma-aikojen tuuraukset sekä sairaslomitukset aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen ja ohjaaminen vastaanotossa sekä mahdollisia muita avustavia hallinnollisia tehtäviä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, toimistotyöstä tai aulapalvelun tehtävistä. Tehtävään perehdytetään.
Odotamme sinulta
Tehtävässä edellytetään reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja auttavaista luonnetta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuuteen ovat tärkeässä roolissa työssä menestyäksesi. Olethan myös huolellinen ja täsmällinen ja omaat hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen taidon.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tätä paikkaa 5.12.2019 mennessä vmp.fi sivujemme kautta. Lisääthän hakemukseen CV liitetiedostona. Tehtävät täytetään ja perehdytys aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.12.2019 mennessä.